Informația momentului despre Vladimir Putin. Liderul de la Moscova a ațipit în cadrul unei reuniuni a Consiliului de stat privind dezvoltarea turismului din Rusia.

Tot momentul a fost filmat, iar pe lângă Vladimir Putin și alți oficiali care se aflau la masă păreau că moțăie în timpul discuțiilor respective.

Daily Mail scrie că anterior acestor imagini, Vladimir Putin, în vărstă de 69 de ani, s-ar fi plâns că se simte obosit și totodată că are niște dificultăți de respirație, în timp ce efectua o vizită în Rusia.

Vladimir Putin s-a plâns de dificultăți de respirație

„Vladimir Putin s-ar fi plâns medicilor de oboseală și dificultăți de respirație în călătoria sa în estul îndepărtat al Rusiei, unde a participat la Jocurile de război Vostok”, scrie Daily Mail.

Nu doar Vladimir Putin părea ”obosit” în cadrul reuniunii. Și alți oficiali păreau că își pot ține cu greu ochii deschiși în timpul discuțiilor.

Serghei Lavrov neagă că Vladimir Putin ar fi grav bolnav

Menționăm faptul că de la debutul războiul din Ucraina, de la data de 24 februarie și până în prezent, au apărut nenumărate zvonuri conform cărora Vladimir Putin ar fi bolnav.

Informații de acest tip au venit inclusiv din SUA, dar, de fiecare dată, Rusia a negat orice tip de problemă. La începutul verii, șeful diplomației de la Moscova, Serghei Lavrov, a declarat într-un comunicat că oricine poate vedea că Putin nu are niciun fel de problemă de sănătate.

„Nu cred că cineva întreg la cap poate vedea la această persoană (Putin) semne ale vreunei boli ori afecţiuni”, spunea oficialul rus.

În același timp, tot atunci, șeful diplomaţiei de la Moscova a subliniat că Vladimir Putin, care urmează să împlinească 70 de ani în octombrie, apare în public „zilnic”, iar oricine poate asculta discursurile sale și poate înțelege că nu este nimic în neregulă cu sănătatea acestuia.

„Îl puteţi vedea pe micul ecran, puteţi citi sau asculta discursurile lui. Îi las pe cei care răspândesc astfel de zvonuri să rezolve asta cu conştiinţa lor, în ciuda ocaziilor zilnice pe care le au de a verifica starea de fapt”, mai spunea la acel moment Serghei Lavrov, pentru a pune capăt zvonurilor privind o posibilă boală gravă de care ar suferi liderul de la Moscova.