Trump argumentează că prioritatea sa în acest moment este să le asigure locuri de muncă cetățenilor americani și abia apoi imigranților. Conform celor spuse de acesta, mulți dintre cetățenii americani au rămas șomeri din cauza pandemiei de COVID-19.

„Vom anunța ceva mâine sau în zilele următoare cu privire la vize. Este nevoie de imigranți pentru mediul de afaceri, au oameni care au venit timp de ceva vreme, dar vor fi puține excepții. Și este posibil chiar să fie nevoie să continuăm aceste restricții pentru o vreme”, a spus Donald Trump.

Trump este lovit în plin de trădare

Preşedintele american Donald Trump a afirmat, sâmbătă, că fostul său consilier John Bolton va plăti „scump” pentru „încălcarea legii” prin publicarea cărţii sale, relatează AFP.

„Bolton a încălcat legea, a fost denunţat şi învinuit că a făcut acest lucru, cu un preţ foarte scump de plătit. Îi place să lanseze bombe asupra oamenilor şi să-i ucidă. Acum, bombele vor cădea pe el!”, a scris preşedintele pe Twitter.

Preşedintele american a reacţionat afirmând că fostul său consilier pentru securitate naţională va plăti un „preţ foarte mare” pentru că şi-a publicat lucrarea fără autorizarea Casei Albe.

Şeful diplomaţiei americane, Mike Pompeo, a denunţat joi „minciunile” lui John Bolton, fostul consilier pentru securitate naţională al preşedintelui Donald Trump.

„Este deopotrivă trist şi periculos că ultimul rol public al lui John Bolton este cel al unui trădător care distruge America încălcând încrederea sacră care o uneşte cu poporul său”, scrie secretarul de stat american într-un scurt comunicat de presă.

„Nu am citit cartea însă, potrivit extraselor publicate, John Bolton răspândeşte multe minciuni, fie că sunt jumătăţi de adevăr bine ticluite sau neadevăruri de-a dreptul”, mai scrie Pompeo.