Timp de două zile, respectiv 20, 21 iunie, F2 Crony va putea fi achiziţionat la preţul promoţional de 269 de lei, cu o reducere de aproximativ 23% faţă de preţul din magazine care va fi de 349 de lei.

F2 Crony este un telefon mobil Dual SIM cu ecran tactil de 3 inch, dimensiuni de 107x53x12,5 mm, cameră foto de 3,2 MP cu flash şi conectivitate la internet prin GPRS şi EDGE.

F2 Crony are o interfaţă cu 3 ecrane virtuale între care se poate naviga şi care pot fi personalizate prin widget-uri. Interfaţa dispune şi de o bară de meniu interactivă prin care se accesează funcţiile importante ale telefonului. La caracteristicile de uzabilitate ale telefonului se adaugă funcţia de copiere/lipire prin care link-uri, propoziţii şi cuvinte pot fi inserate în alte module de text.

F2 Crony are Radio FM – activ fără conectarea căştilor,  aplicaţie de înregistrare audio şi video şi un media player care redă, atât fişierele audio, cât şi pe cele video.  Fişierele media pot fi stocate în memoria internă sau pe cardul micro SD de până la 16 GB. Telefonul asigură un timp de aşteptare de 180h şi mai mult de 240 de minute de convorbire.