Informația că Margherita de la Clejani a provocat un accident de circulație în București și că Poliția ar fi descoperit că ar fi consumat substanțe interzise a făcut înconjurul presei încă de la primele ore ale dimineții. Forțele de ordine prezente la fața locului ar fi văzut că Margherita de la Clejani avea un comportament ciudat care li s-a părut chiar suspect, așa că au condus-o la INML, acolo unde – în urma testului care i-a fost făcut – a reieșit că vedeta era pozitivă la heroină, potrivit celor de la Cancan.

Imediat, tatăl fetei, Ioniță de la Clejani, s-a dus la poliție pentru a-și susține fata. El a avut o reacție dură în fața reporterilor, susținând că nu crede ipoteza drogurilor până nu vede și proba.

Mult mai nervoasă s-a dovedit a fi Viorica de la Clejani. Potrivit sursei citate, aceasta a avut o criză de nervi atunci când a văzut un reporter în fața porții sale.

(Sursa foto: Antena 3)

Potrivit informațiilor furnizate de a3.ro, mama Margheritei a avut o atitudine ostilă în fața reporterului, aruncând în acesta cu o sticlă cu lapte. Dar nu s-a limitat numai la asta. Celebra cântăreață a pus mâna pe un furtun, a ieșit la poartă și a început să îi stropească pe reporter și pe cameraman.