„Ce, n-are Videle industrie siderurgică? Ei şi? A dat în schimb ţării mari oameni de stat după gratii. Iar Dăncilă şi camarila ei nu mai au mult nici ei,” scrie Deutsche Welle România.

„Derizoriul agăţatului de fotoliile puterii care va distruge şi ce-a mai rămas din PSD, nu e egalat decât de ridicolul liderilor opoziţiei care arată cu degetul unii spre alţii, se ciondănesc şi se faultează reciproc, în loc să pună umărul la salvarea durabilă a unei ţări nenorocite de ultimii șase ani de demolare a anticorupţiei şi a legilor justiţiei”, mai scrie publicația amintită.

„Nu e nevoie de harul proorocirii să se prevadă că efectele actualei crize le vor deconta politicienii şi partidele care nu vor reuşi să treacă testul ei principal, cu proba ei esenţială, a recredibilizării morale şi politice, prin anticipate şi asumarea riscurilor guvernării. Şi prin refacerea cât mai rapidă a ce e de refăcut din ce s-a distrus, corupt, cleptocratizat şi întors cu faţa spre Rusia lui Putin şi China comunistă, din 2012 încoace,” se mai arată în articolul citat.