Liviu Dragnea e istorie în PSD. Nici măcar Viorica Dăncilă nu mai respectă principiile fostului șef social democrat care a ajuns la pușcărie, fiind condamnat definitiv în dosarul angajărilor fictive din Teleorman. Dăncilă l-a făcut praf pur și simplu pe Dragnea la ultima ieșire. Războiul pe fototliul lui Dragnea e deschis.

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, speră să fie mai mulţi candidaţi la şefia partidului, iar conducerea să fie una colectivă, pentru că decizia nu trebuie luată de un singur om.

„Nu am vorbit despre candidaturi la şefia PSD, dar eu sper să avem mai mulţi candidaţi, pentru că eu cred că nu e bine să avem un candidat unic. Şi toţi cei care vor să candideze să poată să facă acest lucru, cu susţinerea organizaţiei din care fac parte. (…) Decizia nu trebuie să o ia preşedintele, decizia să se ia în forul statutar. Dacă o decizie e bună, să se bucure de acest lucru, şi dacă nu este bună să-şi asume. Cred că trebuie să fie o conducere colectivă. Un viitor preşedinte al PSD trebuie să fie un om proeuropean. (…) Nu vreau să-l judec pe Liviu Dragnea, dar vreau să schimb modul de lucru al acestuia”, a precizat premierul.