Primarul Ploieștiului, Adrian Florin Dobre, afiliat PNL a făcut o serie de remarci dure la adresa premierului României. Acesta a ironizat frecventele greșeli gramaticale din discursul Vioricăi Dăncilă.

De asemenea, primarul a ținut un discurs încurajator pentru studenți.

“Dragi studenți, nu uitați, voi sunteți cei care puteți duce prestigiul acestei universități mai departe și, totodată, emblema de peste 100 de ani a municipiului Ploiești, ca un oraș unde industria petrolieră s-a dezvoltat. Mi-aș dori foarte mult că voi să va implicați, prin idei, în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea comunității ploieștene, în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea comunității prahovene și, în aceeași măsură, puteți să îl luați ca pe un sfat, să va pregătiți foarte bine!

Nu uitați că astfel vă puteți dezvolta profesia, nu uitați că astfel puteți să dezvoltați comunitatea ploieșteană, prahoveană sau cea românească. Și totodată, atunci când va pregătiți bine, puteți să dezvoltați această țară pentru că noi, astăzi, avem nevoie de competență și de meritocrație. Nu uitați lucrul acesta niciodată! Este nevoie de lucrul acesta pentru a putea duce această țară mai departe.

Sunt sigur, foarte sigur, că veți deveni buni profesioniști, că nu veți avea probleme cu gramatică și cu topica limbii române și vă urez un an universitar cât mai bun. Mult succes!”, a anunțat Adrian Florin Dobre, PNL.