Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, azi, cod galben de vânt puternic, ce va ține până la ora 14:00. Un număr de cinci județe vor fi afectate de rafalele de vânt, ce vor atinge între 90 și 100 de km/h. Zona montană din Maramureş, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Suceava și Neamț sunt sub cod galben.

De asemenea, meteorologii anunță, pe lângă vânt puternic și viscol.

În restul țării, vremea se menține frumoasă, cu temperaturi mult mai ridicate față de specificul acestei perioade. La București, temperaturile maxime ating 16 grade Celsius, iar cele minime 4 grade Celsius. Cerul este variabil, însă preponderent senin. Pe arii restrânse și local, vor fi condiții de ploaie.

Prognoză Meteo 26 februarie

La București temperaturile depășesc cu mult normalitatea. Mâine, bucureștenii se vor putea bucura de temperaturi de până la 19 grade Celsius, iar minimele nu vor coborâ sub 6 grade Celsius. În restul țării vremea se menține în general frumoasă, cu excepția zonelor montane, unde se vor înregistra temperaturi cu minus. Cerul este variabil, iar precipitațiile își vor face apariția pe arii restrânse.