Camerele de supraveghere au surprins momentul în care acesta a pierdut banii în magazin, iar polițiștii s-au folosit de acestea pentru a-l identifica, dar cercetările nu au dus la niciun rezultat. Polițiștii au explicat că identificarea acestuia a fost greu de efectuat din cauza măștii de protecție pe care o purta în momentul în care a pierdut banii în supermarket.

După mai bine de două săptămâni, acesta s-a prezentat singur la Poliția Timișoara pentru a-și ridica banii și a prezentat și dovezi că aceștia îi aparțin. Când a fost întrebat de polițiști de ce nu a venit imediat pentru a-i ridica, bărbatul de 60 de ani a spus că nu s-a grăbit pentru că știa că banii sunt în siguranță la poliție, scrie opiniatimisoarei.ro.

Acesta a venit și cu dovezi pentru a demonstra că banii îi aparțin și le-a prezentat agenților documentele care arată că a retras banii din bancă în ziua în care i-a pierdut în magazin.

Amintim că, bărbatul a pierdut din buzunar un plic în care se aflau 30.000 de euro într-un supermarket din Timișoara. Acesta nu cumpărase nimic din magazin și pentru a nu sta la coadă s-a strecurat pe lângă casele de marcat. În imagini se poate vedea cum plicul cade pe podea și un alt client îl lovește cu căruciorul de cumpărături. După aceasta, o angajată a luat plicul și a alergat după bărbat, însă nu l-a mai găsit. În final, banii au ajuns la poliție care a pornit o investigație pentru identificarea posesorului.