Un pamfletul apărut în publicația satirică Timesnewroman a fost motiv de dispută între jurnaliști și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Potrivit G4Media, Timesnewroman a pierdut la Curtea de Apel București procesul cu Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, care a sancționat publicația pentru articolul ”Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-iști”.

CNCD a sancționat pe 25 aprilie 2018 cu 5.000 de lei societatea care administrează publicația, tot cu 5.000 lei pe autorul articolului, cu 3.000 lei pe editorul șef și tot cu 3.000 lei pe administratorul Infant Media SRL. Cei sancționați au atacat decizia la Curtea de Apel. Decizia Curții poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte.

Articolul satiric făcea referire la iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, prezentă în martie 2018 la Congresul extraordinar al PSD în primul rând al Sălii Palatului, alături de premierul Viorica Dăncilă și de primarul Capitalei, Gabriela Firea.nUlterior, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Lia Olguța Vasilescu, Irina Tănase (iubita lui Liviu Dragnea) și Carmen Dan au dat în judecată site-ul Times New Roman, pe Alex Dona, managing director, Călin Petrar, redactorul-șef al site-ului, și pe Ovidiu Eftimie pentru textul postat pe 12 martie și intitulat: „Curva lui Dragnea…”.

Iubita lui Dragnea și celelalte reprezentante ale PSD au solicitat în instanță suma de 500.000 de euro de la Times New Roman.