Ciprian Dobre, preşedintele PNL Mureş, a declarat că votul de vineri din Comitetul Director Judeţean al PNL Mureş ”este un mesaj extrem de puternic dat de liberalii mureşeni, prin care majoritatea acestora îl susţin, pentru funcţia de preşedinte al partidului, pe Florin Cîţu”.

”Partidul Naţional Liberal are nevoie de o reformă profundă şi noi, în judeţul Mureş, am înţeles acest lucru. Premierul Florin Cîţu reprezintă soluţia politică prin care Partidul Naţional Liberal va guverna vreme de opt ani România, un timp suficient pentru ca dezvoltarea şi reformele să fie ţintele noastre pe termen mediu şi lung. Acesta este proiectul de ţară, care poate fi realizat doar de echipa formată în jurul premierului Florin Cîţu”, a spus Ciprian Dobre, potrivit comunicatului.

Ambii candidați au participat la ședință

La şedinţa de vineri a Comitetului Director Judeţean al filialei Mureş a Partidului Naţional Liberal au participat atât Florin Cîțu, cât și Ludovic Orban, candidați la funcţia de preşedinte al partidului, iar Moţiunea „Forţa Dreptei”, prezentată membrilor PNL de Ludovic Orban, a primit 30 de voturi.

Ludovic Orban se teme că votul ar putea fi măsluit

Despre congresul PNL, Ludovic Orban declară că se teme că votul va fi măsluit. El se opune organizării unui congres online.

Se pare că echipa care îl susține pe Florin Cîțu ar opta pentru votul de la distanță, motivând problemele pe care le pune pandemia de coronavirus organizării unui congres cu prezență fizică.

Orban susține însă că nu poate fi asigurată securitatea unui vot de la distanță, potrivit news.ro.

Ludovic Orban: ”Nu poate fi organizat online Congresul PNL”

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a afirmat că nu poate fi organizat online Congresul PNL din 25 septembrie, deoarece statutul partidului nu permite acest lucru, dar şi pentru că nu există o platformă în acest sens şi nici un sistem de asigurare a securităţii votului.

Sursă foto: Dreamstime