Fostul premier Victor Ponta se declară revoltat de serviciile celor de la Wizz Air. Politicianul a spus că a avut o intârziere de 4 ore la un zbor pe ruta Roma-București. Potrivit acestuia, Wizz Air își bate joc de români, iar statul îi permite acest lucru.

Wizz Air își „bate joc” de români

„Să va mai explic o dată de ce își bate joc Wizz Air de toți românii – în caz că încă nu ați înțeles : pentru că le permite Statul Român și Compania Națională Tarom! Studiu de caz : ca tot romanul (amărât și neputincios) merg cu bagaje, bunici și copii obosiți rupți la Aeroport la Roma că să plecăm spre casă.

Nu mă miră că cei de la Wizz Air ne anunță doar în aeroport că avionul are întârziere peste 4 ore, ei știau de mult că avionul cu care trebuie să plecăm noi de la Roma nici măcar nu a plecat de la Londra spre București, oricum nu dau doi bani pe românii care stau în Otopeni de fazani și așteaptă, minim 5 ore să plece spre Roma! Dar Wizz ne “arde cu perversiuni” pe noi, românii, pentru că Statul Român nu este în stare să spună “pentru fiecare aeronava care întârzie mai mult de 2 ore Wizz da biletele gratuit la toată lumea și amendă”!

Dar eu știu că Statul Român nu își protejează cetățenii, așa că încerc să merg cu altă Companie (de preferat TAROM)! Dar știți de ce azi nu am putut și am ajuns pe mâna lui Wizz? Pentru că la Roma, în țară cu 2 milioane de români , azi nu a fost NICIUN zbor TAROM !!! Deși TAROM primește subvenții și sprijin din banii românilor ( din Țară și din Diaspora) nu e interesat să pună zboruri spre țările cu cele mai mari comunități de români, că să poată Wizz să își bată joc de noi fără să avem alternativă ?

Credeți așa ceva? E o combinație de corupție – prostie – nesimțire! Și ce? Nimănui nu-i mai pasă. Asta e România “lucrului bine făcut” ! Dacă nu va place luați-va jet privat că Președintele nostru!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Wizz Air, anunț important pentru pasageri

Personalul de handling la sol de pe aeroporturile din Italia vor intra sâmbătă, 15 iulie, în grevă. Reprezentanții Wizz Air au avertizat pasagerii care și-au rezervat bilete de avion că zborurile lor ar putea fi afectate.

De asemenea, Wizz Air le-a amintit pasagerilor că cei afectați de anulări își pot reprograma zborurile, online, în mod gratuit, în limita locurilor disponibile. De asemenea, în cazul întârzierilor care au rezultat într-o așteptare de peste cinci ore, pasagerii au posibilitatea, prin intermediul call center-ului, să solicite reprogramarea zborului.

„Pasagerii afectați de anulări își pot reprograma călătoria online gratuit pe zboruri ulterioare, în limita locurilor disponibile, accesând contul Wizz Air, conform instrucțiunilor comunicate în notificarea trimisă prin e-mail.

Pasagerii care au nevoie de asistență pentru reprogramarea zborului Wizz Air pot contacta Centrul telefonic pentru asistență specială și solicita ajutor la numărul de telefon cu tarif normal, indicat pentru fiecare țară.”, a mai anunțat Wizz Air.