Victor Ponta își acuză colegii că au luat-o razna din cauza lui Liviu Dragnea și o dă exemplu pe Rovana Plumb, cea care în trecut îi era principală aliată. Fostul premier a postat pe pagina sa de facebook un filmuleț care o ironizează pe cea care deschide astăzi lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Aceasta a numit România drept „țara lui Liviu Dragnea”, ceea ce a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare.

„Ma tot intreb : am fost orb atatia ani, erau la fel si inainte? Daca da – nu am nicio scuza! Daca nu erau chiar asa ce si cine i-a facut pe acesti oameni sa o ia razna total acum; sa se duca direct in prapastie de dragul unui singur om care, evident, ii foloseste ca un stapan de sclavi?

Oricum – macar acum sunt sigur ca vad bine : NU asta este social-democratie! NU asta este ce imi doresc eu in Romania ! NU asta vreau sa mai vada copiii mei si NU trebuie sa las asta sa ii goneasca din tara! Ceva TREBUIE schimbat!”, a scris Ponta pe facebook, adăugând și filmulețul de mai jos.

FILMULEȚUL