Proiectul Openville, dezvoltat în prezent lângă Iulius Mall Timişoara de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, va fi un centru urban sustenabil, care va furniza comunităţii ceea ce îi lipseşte: un pol de business cu şapte clădiri office; facilităţi şi beneficii în proximitatea biroului; un loc unde îţi poţi petrece ziua la cumpărături, restaurante şi cafenele aparte; un parc generos, cu numeroase atracţii pentru întreaga familie.

Cea mai mare pondere o va avea componenta office, cu o suprafaţă de peste 13o.000 mp, dezvoltată sub brandul United Business Center (UBC). În anul 2017, în ansamblul Openville Timişoara au fost livraţi 31.000 mp, în două clădiri clasa A, unde s-a concentrat o adevărată comunitate de ingineri şi specialişti IT, care lucrează la companii precum Ness Digital Engineering, Veoneer, ACI Worldwide, Bitdefender, Azets, Atos sau Intel. Iar lista nu se opreşte aici, dat fiind că până la finele anului un nou imobil de 19.000 mp va fi inaugurat, iar lucrările la cel de-al patrulea au fost demarate în luna aprilie. Aceasta va fi şi cea mai înaltă clădire de birouri din România, cu 27 de etaje şi 155 de metri.

Grădiniţă, fitness center, food court şi servicii publice, în acelaşi loc

 

În cât timp ajung la birou? Unde pot lua pauza de masă? Ce servicii găsesc în proximitate? Sunt întrebări care îi preocupă pe angajați și la care angajatorii sunt interesaţi să ofere răspunsuri cât mai atractive. Aici intervine avantajul de a lucra într-un ansamblu mixt, care îmbină spaţiile moderne de birouri, cu serviciile, oportunităţile de shopping şi relaxare, permiţând, astfel, o eficientizare a timpului.

Clădirile office UBC, integrate în ansamblul Openville, oferă numeroase beneficii datorită vecinătăţii cu Iulius Mall Timişoara, angajații având acces aici la 350 de branduri, food court, restaurante, fitness center şi cinema multiplex. În plus, găsesc numeroase serivicii, de la instituții publice unde îşi pot face paşaportul şi permisul auto sau îşi pot plăti taxele, unități bancare, grădinițe și clinici medicale, până la saloane de înfrumusețare, curăţătorie, agenții de turism etc.

Angajaţii din UBC beneficiază de reduceri de până la 25%, la peste 130 de magazine din Iulius Mall Timişoara

 

Pe lângă economia de timp, beneficiile sunt și de ordin financiar. Angajații din Openville au la dispoziție un program de fidelizare, denumit „Card Partener”, care le oferă, în orice zi sau perioadă a anului, discount-uri de până la 25%, la peste 130 de operatori din Iulius Mall. De exemplu, pentru masa de prânz, au reduceri de până la 15% sau meniuri speciale la restaurante și cafenele. De promoții au parte și la magazinele de vestimentaţie, încălţăminte şi accesorii, precum şi la numeroase servicii.

În plus, din ultimul trimestru al acestui an, odată cu finalizarea primei etape a proiectului Openville, angajații vor avea acces la o multitudine de alte facilități, precum un parc, cafenele și restaurante tematice, săli de evenimente și multe altele.