Rezultatele relevă faptul că unu din patru orădeni au trecut pragului celui de-al treilea mall din Oradea. În municipiul bihorean mai funcţionează deja Era Shopping Park şi Lotus.
Administratorul centrului comercial a declarat pentru Capital că se aşteaptă ca în primul an de funcţionare să aibă un număr 300.000 de bilete vândute numai la cinematograf. Spre deosebire de majoritatea centrelor comerciale din România, mallul din Oradea nu îşi va baza traficul pe un hypermarket, chiar dacă în proiectul iniţial era prevăzut un spaţiu şi pentru o astfel de unitate comercială.
Dezvoltatorul Tiago Mall a fost declarat falimentar în luna mai 2010, cu datorii de peste 60 mil. euro. O lună mai târziu centrul comercial a fost cumpărat la licitaţie pentru suma de 30,5 mil. euro de către firma Shoping Center Holding, controlată indirect de milionarul Gabriel Popoviciu. Pe lângă această sumă s-au mai investit circa 20 mil. euro în finalizarea mall-ului. Investiţia a fost finanţată de UniCredit, bancă ce a susţinut financiar şi fostul proprietar.