Operatorul aerian Wizz Air a anunțat, marți, o nouă rută de la București, precum și patru noi destinații cu plecare din Timișoara.

Ruta Bucureşti – Edinburgh va fi disponibilă începând cu 23 decembrie 2019, iar zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, marţea şi sâmbăta. Biletele sunt deja disponibile pe site-ul operatorului aerian low cost, la preţuri începând de la 29,99 euro/129 de lei. Edinburgh este capitala Scoţiei şi al doilea oraş ca mărime din această ţară, dupa Glasgow. Oraşul oferă oportunități de vacanță variate pentru familii, precum și o opțiune foarte bună de city-break. 12 festivaluri majore au loc în fiecare an în Edinburgh, majoritatea în luna august, potrivit Ştirilor ProTV.

“Începând din luna august, Wizz Air a lansat lansat patru noi rute din Timișoara, respectiv către Billund, Nürnberg, Karlsruhe/Baden-Baden și Doncaster. Cele mai noi rute Wizz Air din Timișoara le oferă pasagerilor români o oportunitate bună să viziteze Billund, frumosul oraș din inima Danemarcei, care este casa celebrei companii Lego, două orașe germane interesante, în stil gotic, Nürnberg și Karlsruhe/Baden-Baden, o localitate balneară relaxantă de lângă granița franceză, precum și bijuteria Epocii Victoriene britanice, orașul Doncaster/Sheffield în Marea Britanie”, se arată în comunicatul Wizz Air.