Susținem dezvoltarea industriei locale de construcții și răspundem nevoilor partenerilor noștri cu soluții integrate pentru proiectele acestora. Noul punct de lucru este situat în municipiul Buzău, pe strada Transilvaniei nr. 425.

„Livrarea de betoane din Buzău reprezintă continuarea angajamentului nostru de a contribui la împlinirea nevoilor actuale din piața de construcții. Pentru ca România să construiască mai bine, ne dorim să venim în întâmpinarea partenerilor noștri din această zonă cu o unitate locală care să le aducă un plus de valoare prin soluții și produse sustenabile”, a declarat Anca Alexandru, Director Divizia de Betoane și Agregate Holcim România.

Pentru a răspunde mai bine cerințelor clienților locali – le oferim posibilitatea de a comanda beton Holcim online, simplu și rapid, prin clicbeton.ro – prima platformă online pentru achiziționarea de beton din țară. Clicbeton.ro este un proiect Holcim România dezvoltat cu scopul de a simplifica procesul de achiziție a betonului și de a reduce timpul alocat achiziționării materialelor de construcție, devenind astfel o metodă agilă de a comanda soluția dorită. 

Peste 20 de ani construcții

Holcim (România) S.A. activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România. Compania deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare, 17 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman. Holcim are aproximativ 800 angajați în România.

Holcim România este membră a grupului LafargeHolcim, care s-a născut în urma fuziunii între egali dintre Lafarge și Holcim în 2015. Având peste 180 de ani de experiență combinată, Grupul rezultat în urma fuziunii își propune să între într-o nouă eră de tehnologii și inovații de vârf în industria materialelor de construcții, pentru a face față provocărilor secolului 21.