În prezent, rețeaua 3G a grupului Digi RCS &RDS acoperă 99,5% din populația României, iar rețeaua 4G are o acoperire de 74%.

Acoperirea rețelei 4G a companiei a crescut constant, iar compania a investit în ultimii ani în dezvoltarea rețelei de telefonie mobilă. De asemenea, Digi Mobil este campioană la portări, încă de la lansarea serviciului de portabilitate, în urmă cu aproape 11 ani. În primele patru luni ale anului 2019, portările în rețeaua Digi Mobil au crescut cu 35% față de aceeași perioadă a anului trecut.

„Anul 2019 este un an important atât pentru principalele două piețe ale grupului, cât și pentru operațiunile din Spania. În România, vom continua extinderea rețelei de telefonie mobilă și întărirea poziției pe piața serviciilor mobile. În Ungaria, lansăm în curând serviciile de telefonie mobilă, pe o piață matură și într-un context competitiv complex. Ținând cont de nevoile în creștere ale clienților noștri și de evoluția generală a sectorului comunicațiilor electronice, ne dorim să menținem ritmul de dezvoltare din ultimii ani.”, a declarat directorul general al Digi, Serghei Bulgac.

Din harta de mai jos se poarte observa acoperirea companie RCS RDS: