A avut parte de un concediu de vis în vara aceasta, însă Teo Trandafir este gata să revină în forţă pe micile ecrane.

„Teo Show” revine în grila de toamnă a Kanal D. Teo Trandafir promite surprize mari în acest sezon

Vedeta Kanal D a dezvăluit că fanii emisiunii sale vor avea parte de surprize de proporţii, odată cu revenirea „Teo Show” în grila de programe de toamnă.

Într-un interviu recent acordat pentru Știrile Kanal D, Teo Trandafir a promis o reîntoarcere de zile mari şi multe surprize inedite, însă a dorit să păstreze misterul, pentru a atrage cât mai mulţi telespectatori în faţa micilor ecrane. Teo a explicat că ea şi echipa sa nu au stat degeaba toată vara, ci au pregătit această revenire în forţă la „Teo Show”.

„Mult nu mai e pentru că nu am stat toată vara asta. Echipa mea și cu mine am pregătit surprize care mai de care. Abia așteptăm să vă arătăm”, i-a spus vedeta Ilincăi Obădescu, în interviul respectiv.

Un concediu cu adevărat special! Care a fost momentul cel mai intens trăit de Teo: „Hai să facem nebunia asta”

Teo Trandafir a mai dezvăluit apoi şi ce momente deosebite a trăit vara aceasta, în timpul concediului.

Vedeta TV spune că a vizitat un oraş din România pe care îl consideră absolut magic – Sibiul. Mai mult, Teo a povestit că şi-a luat inima în dinţi şi a mers şi cu motocicleta, o experienţă pe care nu o va uita prea curând.

Teo Trandafir a mai mărturisit că a petrecut timp şi alături de fiica sa, Maia, în această vară, însă tânăra are acum peste 18 ani şi începe să îşi petreacă vacanţele şi alături de prieteni.

„Am fost într-un oraș absolut magic: Sibiu. Am vizitat, m-am plimbat, am mers cu motocicleta.

Am fost în fustă și nepregătită complet, dar a fost o chestie așa: <<Hai să facem nebunia asta>>. Urcatul a fost o aventură, după care mi-am dat seama la prima curbă că trebuie să fac și eu ceva, să mă înclin. (…)

Vara asta am petrecut timp (cu Maia – n.red.), dar are peste 18 ani și e cazul să aibă și ea vacanțele ei cu prietenii ei”, a mai spus Teo Trandafir pentru Ştirile Kanal D.