Fostul fostbalist francez Christian Karembeu, ambasador al EURO 2020, este astăzi prezent la București și a dat o veste extraordinară pentru țara noastră: tragerea la sorți a grupelor EURO 2020 va avea loc în România, la București.

Din start, tragerea la sorți pentru EURO 2020 devine cel mai important eveniment sportiv al anului care va avea loc în țara noastră.

„Mă bucur să revin la București. Mă bucur să văd chipuri pe care le-am văzut pe teren, în birouri, dar și la Jocurile Olimpice. Mă bucur să fiu pe un stadion așa frumos. România merită să fie parte din echipa care organizează EURO 2020. România a dat o mulțime de talente care joacă la cluburi mari și care au adus multă bucurie poporului român. Sunt aici ca să prezint trofeul și să anunț că pe acest stadion se vor juca 4 meciuri. Sunt aici ca să văd aduc o veste foarte bună, pe care vă rog să o rețineți. Pe 30 noiembrie 2019 București va organiza evenimentul de tragere la sorți EURO 2020. Vă felicit încă de pe acum și vă doresc mult succes”, a declarat Christian Karembeu.

Inclusiv președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost luat prin surprindere de veste. Acesta a anunțat că a aflat cu doar o zi în urmă despre planul UEFA și susține că acesta este un eveniment colosal, pentru care ține să îi mulțumească președintelui UEFA.