În pragul Sărbătorilor de iarnă primim vești bune despre starea de sănătate a Simonei Halep. Putem începe să număram zilele până la primul meci jucat de nr 1 mondial în tenis.

Simona Halep nu s-a înscris la niciun turneu în prima săptămână a anului nou din dorinţa de a-şi aloca mai mult timp pentru refacere. 

Totuşi, potrivit Digi Sport, care îl citează pe Darren Cahill, românca e deja refăcută complet, după hernia de disc care a scos-o din circuit spre finalul acestui sezon. 

„Din câte ştiu, Simona nu mai are nicio problemă şi se antrenează la sută la sută. Eu însă nu mai sunt acolo, iar ea are oameni grozavi care se ocupă de aceste lucruri“, a declarat fostul antrenor al lui Halep. 

Aceasta va reveni pe teren, la Sydney, în turneul care se va desfăşura între 7 şi 12 ianuarie.

“Darren a fost antrenorul perfect pentru Simona, a produs declicul lui Halep în momentul în care a părăsit-o, după Miami 2017. Practic a forţat-o pe Simona, în acel moment, să se analizeze cu mare atenţie, să-şi facă autocritica şi să ia unele decizii împotriva firii ei. Şi întotdeauna când trebuie să schimbi ceva la tine, este dificil.

Iată însă, Simona a reuşit şi imediat după acel episod, a arătat că s-a schimbat. De atunci, limbajul trupului lui Halep s-a schimbat pe teren, tot ce era negativ s-a trasformat din acel moment la Simona”, a declarat Chris Evert pentru Fanatik.