De Crăciun, Pro TV își scoate arma secretă. Oficialii au pregătit un episod special din celebrul serial Las Fierbinți.

Pe lângă asta, telespectatorii mai pot urmării Goana după cadou, John Carter, Oglindă, oglinjoară și Super party la birou.

În ajunul Crăciunului, Pro TV difuzează un episod special al serialului Las Fierbinți, în care Celentano, Firicel îl vor ajuta pe polițistul Robi să aducă în casa lui Vasile un brad, prea mare pentru ușa casei primarului, scrie paginademedia.ro.

Vedeta serii de 25 decembrie este filmul Marvel Captain America: Civil War.

Pe 24 decembrie, Pro TV va difuza clasicul film Goana după cadou, cu Arnold Schwarzenegger, de la ora 10:30. La ora 12:30, își face loc Marele Uriaș Prietenos, un film în regia lui Steven Spielberg.

De la ora 15:00, se va relua filmul de sâmbătă seară, Singur Acasă 3. La ora 18:00, va difuza clasicul Ce spun românii, emisiune prezentată de Cabral.

De la ora 20:30, Pro TV se întoarce în Fierbinți, pentru o ediție specială de Crăciun a serialului Las Fierbinți. Aventurile lui Firicel și Celentano vor fi urmate de filmul John Carter, de la ora 22:30.

În ziua de Crăciun, Pro TV mizează pe filme și o ediție de Ce spun românii?. De la ora 16:00, va fi difuzat filmul Oglindă, oglinjoară, cu Julia Roberts în rolul reginei.

Emisiunea prezentată de Cabral urmează de la ora 18:00, iar la ora 20:30, Pro TV pune la bătaie eroii Marvel, cu filmul Captain America: Civil War. La 23:30 va fi difuzată comedia de Crăciun Super party la birou.

A doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, de la ora 20:30, este difuzat filmul Focus și de la 22:45 un film de acțiune cu Liam Neeson, Urmărit în noapte.