Cine ar urma să fie dată afară?

În mare pericol de eliminare s-ar afla Bianca Rus, care, deși face rating, ținutele neinspirate nu ar duce-o mai departe în competiție. Astfel că, aceasta se anunță ca fiind prima vedetă eliminată de la ”Bravo, ai stil!”.

„Bia, deși este o finuță, nu se ridica la așteptările producătorilor și juriului. Ea aduce în emisiune nu numai ținute fake sau vechi – dar nu vintage – ci și foarte ieftine, foarte prost croite și care îi și stau și nasol. Și este și foarte încăpățânată, astfel că, deși stilista ei, cunoscuta Beatrice Dinu, care a ajutat și alte concurente, în alte ediții de la «Bravo, ai stil!», îi dă sfaturi prețioase, ardeleanca preferă să nu ia decât un obiect sau două din sugestiile făcute de Betty. Restul aruncă și își ia ea altceva, după cum o duce capul.

Deci, se simte atât sărăcia pe ea, cât și nepriceperea în modă. Deși ea mereu s-a lăudat cât de bogată este. Păi nu se vede! Când vii cu rochii găurite de la fostul magazin de second hand pe care l-a avut… logic că are numai note mici! Bianca Rus ar putea remedia situatia, dar este foarte încăpățânată și nu vrea nici măcar să accepte sfaturile juraților sau ale stiliștilor ei”, au mai spus surse pentru cancan.ro.

Cine este Bianca Rus

Anul trecut, într-o emisiune televizată la Kanal D, Bianca Rus a vorbit despre job-ul pe care îl are. Astfel, bruneta a recunoscut că deși se ocupă și de muzică, meseria de bază este alta.

„Sunt funcţionar informaţii la o firmă de expediţie. Pe relaţia Bucureşti”, a spus Bianca Rus, citată de libertatea.ro