O cunoscută vedetă autohtonă s-a îmbolnăvit! Liviu Vârciu şi-a îngrijorat toţi fanii şi prietenii de pe Instagram, după ce a postat imagini în care apare cu o mască de protecţie pe faţă.

Vedeta Antena 1 a postat un filmuleţ pe internet în care poartă o mască pe faţă şi spune că are probleme de sănătate, însă îşi linişteşte fanii, precizând că este doar o răceală românească şi nu a contractat temutul coronavirus.

“Bună dimineața, dragilor. Am răcit. Nu e… e răceală din asta, a noastră, românească, nu vrăjeala aia a lor”, a scris Liviu Vârciu în mesajul său, scrie fanatik.ro.

Liviu Vârciu revine şi pe micile ecrane, cu o nouă emisiune la Antena 1. Este vorba despre quiz-show-ul “Râmân cu tine”. 20 de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat. Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea sã aleagã cu cine şi-ar dori să rămână.

“Mă bucur că o să pot cupla oameni, că o să-i pot face astfel fericiți. Rămân cu tine e o emisiune cu de toate, un show cu un final fericit, indiferent dacã cei doi vor rămâne sau nu împreună”, spune Liviu Vârciu, prezentatorul show-ului.