"PDL consideră, mai mult decât oricând, că se impune demisia întregului Guvern Ponta, cel care, de altfel, a organizat referendumul din 29 iulie. Am văzut poziţiile domnului Rus, ulterior a domnului Dobre. Înţelegem că dânşii nu doresc să continue implicarea Ministerului de Interne în acest demers politic iniţiat de premierul Ponta care, nu mai departe de săptămâna trecută, în 3 august, îşi propunea nici mai mult nici mai puţin decât un mini-recensământ prin care să scoată din liste, probabil, 1,3 milioane de alegători astfel încât referendumul să poată fi, în opinia lor, validat", a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele PDL.

PDL atrage din nou atenţia că ‘datele privind cetăţenii români se actualizează în permanenţă de către Direcţia de profil din cadrul MAI’.

"Am văzut, din nou, din declaraţia domnului Rus – şi este pentru prima dată în ultimii 22 de ani după revoluţie – cum domnia sa spune negru pe alb că un preşedinte în funcţie, fie el şi interimar, a făcut presiuni asupra ministrului de Interne. De asemenea, domnul Rus a reconfirmat numărul cetăţenilor cu drept de vot de peste 18,3 milioane de cetăţeni. A spus lucrul acesta apreciind că referendumul a fost bine organizat şi că a comunicat de fiecare dată aceste date", a precizat Vasile Blaga.
Sursa: Agerpres