„Am început anul 2013 în forță datorită unei creșteri organice susținute. Lansarea în Statele Unite și Europa a celor două noi medicamente destinate tratării cancerului de sân ne va ajuta să ne îmbunătățim poziția de lider pe piața produselor oncologice. Luând în considerare rezultatele financiare înregistrate în primul trimestru al anului 2013 am încredere că ne vom îndeplini obiectivele pentru întreg anul.”, a declarat Severin Schwan, CEO al Roche.

Vânzîrile Diviziei de Farmaceutice a Roche, în primele trei luni ale anului 2013, au crescut cu 7%, ajungând  la 9,2 miliarde de franci elvețieni. Această creștere s-a datorat, în special, medicamentelor din portofoliul de oncologie dar și cererii mari pentru medicamente antivirale, cauzată de sezonul sever de gripă din America de Nord. Franciza HER2, care include trei medicamente destinate cancerului de sân HER2 pozitiv, a înregistrat o creștere de 15% în primul trimestru al acestui an, consolidând astfel poziția de lider a Roche în această arie terapeutică.
Pentru anul 2013, Grupul Roche estimează o creștere a vânzărilor intr-un ritm similar cu cel înregistrat în anul 2012, la o rată de schimb constantă.
 
Având sediul central în Basel, Elveția, Roche este lider în domeniul cercetării medicale, prin cele două divizii ale sale: divizia de farmaceutice și divizia de diagnostic.
În România, Roche este doiua companie farmaceutică prezentă în românia după vânzări, după Sanofi.