”Acum avem în jur de 20, iar în  trei ani vom deschide în toate județele. Vrem să existe cel puțin o sucursală în fiecare județ”, spune Blidar. În prezent, numai în Capitală funcționează patru sucursale ale BCF. Bineînțeles, dublarea numărului de unități va însemna și creșterea numărului de angajați, față de 200 câți numără acum banca. 
Într-un interviu anterior pentru Capital, omul de afaceri spunea că 2011 a fost cel mai dificil an, printre principalele măsuri pe care le-a luat fiind renunțarea, în mare parte, la investiții, păstrarea numărului de angajați și ”mai multă prudență”. ”Nu am vândut active, dar am cumpărat câteva”, spunea el, fără a intra în amănunte legate de cifre.
Aproape 70% din businessul lui Valer Blidar înseamnă compania Astra Vagoane Călători Arad. Acesta mai este acționar și la Astra Vest (comerț și logistică), SIRV Titu (întreținere și reparații vagoane de călători), Marmura Service SA (specilaizată în interioare) și Tristar București (consultanță în managementul afacerilor).

Valer Blidar are o avere estimată la 85-90 milioane de euro, conform Top 300 Capital ediţia 2011. Cu această avere omul de afaceri s-a clasat pe locul 70, în urcare cu trei locuri faţă de ediţia anterioară a Topului Capital.