““FanArena”, show-ul dedicat fanilor „Exatlon”, incepe luni, 14 ianuarie, si va fi prezentat de Lili Sandu, doua zile pe saptamana. In fiecare luni si marti, de la ora 23:15, imediat dupa „Exatlon”, Lili Sandu va comenta, alaturi de invitati, ceea ce se intampla in Republica Dominicana, cu concurentii celor doua echipe”, se arată în comunicatul Kanal D, remis Capital.

Asta înseamnă ca Vladimir Drăghia a rămas fără contract. Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Giani Kiriță, care inițial primise un loc în emisiunea Vulturii de noapte. Acesta a plecat apoi în Republica Dominicană, pentru a fi antrenor la Exatlon, iar când s-a întors nu a mai fost loc pentru el în producție. Bursucu a rămas titlular pe post.

“„Vulturii de noapte”, alcatuita din Victor Slav, Catalin Cazacu si Bursucu, ii astepta in continuare pe telespectatori in fiecare duminica, de la ora 23:15, cu doza uriasa de energie, atmosfera incendiara, cu glume bune si pofta de viata. Cei trei prezentatori fac echipa de zile mari, asa cum si-au obisnuit deja fanii,  se completeaza reciproc si ii fac pe telespectatori sa traiasca intens si cu zambetul pe buze ultima noapte a weekend-ului””, au transmis cei de la Kanal D.