Așadar, vacanțele pot fi cumpărate începând vineri și până luni cu prețuri mai mici chiar și cu 60%.  ”Vânzările realizate în acest tip de campanie sunt realizate preponderent online, dar și în agențiile noastre sau cele partenere. Sunt achiziționate, în special, sejururile mai scumpe de tipul revelioanelor sau al vacanțelor exotice, precum și sute de pachete charter avion, cu plecări din principalele orașe ale țării către destinații de vară din Grecia, Spania, Portugalia, Italia sau Turcia. O creștere importantă a solicitărilor în această campanie de Black Friday este preconizată și pentru Romania, mai ales pentru perioada de vară”, spun reprezentanții Paralela 45, referitor la Campania “The Real Black Friday”, care se încheie în data de 28 noiembrie la ora 23.59.

De această dată, condițiile de plată și achiziție a sejururilor sunt: turism extern – 50% la rezervare, 30% până la sfârșitul pragului de Early Booking, 20% cu minim două săptămâni înainte de plecare; revelion – conform programului detaliat al fiecărui circuit, respectiv turism intern 50% la rezervare, 50% până la 29 decembrie.

Iată și câteva oferte: pentru Algarve (Portugalia), în cazul unui sejur de 7 nopți pentru la vară (cu zbor charter și transferuri) se aplică o reducere totală de până la 30%,  prețul pornind acum de la 497euro de persoană; pentru Rodos (Grecia), un sejur de 7 nopți (cu zbor charter, transferuri) se aplică o reducere totală de până la 35%, iar prețul acestei vacanțe pornește acum de la 208 euro de persoană; în cazul unei vacanțe în Split (Croația),  tot pentru un sejur de 7 nopți (cu zbor charter, transferuri) se oferă o reducere de până la 35%, prețul pornind acum de la 355 euro de persoană.

De asemenea, în zilele destinate reducerilor de Black Friday, turiștii care nu și-au făcut încă planuri pentru Revelion, beneficiază de o ofertă specială pentru Thailanda: prețul unui sejur de 9 zile, cu avion inclus și cazare la hotel de 5*, cu 5 nopți în Pattaya și 3 nopți în Bangkok, este de 1240 euro de persoană. Și litoralul românesc vine cu reduceri de 50%, astfel că un sejur de 5 nopți cu mic dejun inclus în perioada 17-30 iunie sau 1-10 septembrie 2017, la Hotel Central 3* din Mamaia, are un tarif ce pornește de la 360 lei de  persoană.