Cu o experiență vastă și o cunoaștere excelentă a industriei berii, Gary Whitlie s-a alăturat companiei românești din grupul SABMiller în iunie 2010 și a contribuit la evoluția de succes a portofoliului de mărci Ursus Breweries.

”Provocarea de a lucra pe o piață atât de competitivă cum este piața berii din România mi-a oferit numeroase satisfacții dar și oportunitatea de a mă implica în proiecte importante. Am avut în echipă oameni cu adevărat profesioniști și de asemenea privilegiul de a lucra cu mărci de bere puternice și autentic românești” a declarat Gary Whitlie.

Succesorul lui Gary Whitlie în calitate de Președinte, Andrew Highcock se alătură Ursus Breweries după ce timp de doi ani a deținut poziția de Director General al Pivovary Topvar, compania locală parte din grupul SABMiller în Slovacia. În această perioadă Andrew Highcock a lansat și a condus dezvoltarea unui portofoliu puternic de mărci, contribuind la creșterea semnificativă a segmentelor premium și super premium.

 Înainte de a face parte din echipa SABMiller, Andrew Highcock a deținut diferite funcții de conducere cum ar fi cea de Președinte pentru Canada și Director General pe Europa de Sud-Est a Maxxium Worldwide (companie internațională de băuturi spirtoase cu mărci precum Absolut Vodka sau Remy Martin). În trecut, el a lucrat și pentru Diageo în Franța, Marea Britanie și Europa Centrală, ocupând diferite poziții în departamentele de vânzări, marketing și management general.