Blocarea traficului a vut loc după ce în acest loc a avut loc o coliziune între patru autoturisme. Mai multe persoane au suferit leziuni uşoare. Poliţiştii rutieri deviază provizoriu traficul auto către Capitală de la km 105 al autostrăzii (Drajna) pe DN3A. La intrarea în București de pe autostrada A2 se circulă în coloană pe tronsonului Pantelimon – Autostrada Soarelui al şoselei de centură a Capitalei.

Șapte persoane au fost rănite în accidentul care a avut loc marţi pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Lehliu-Gară, judeţul Călăraşi, în care au fost implicate patru autoturisme, potrivit ISU Călăraşi. Au fost şapte persoane accidentate, fără probleme majore, cu traume uşoare. Toate au fost transportate la spitalul din oraşul Lehliu Gară. În accident au fost implicate patru autoturisme. La intervenţie au participat trei autospeciale de la SAJ şi unul de la SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, Ovidiu Tătăranu. 

Circulaţia rutieră pe DN7C Curtea de Argeş – Sibiu este la această oră oprită pe ambele sensuri la km 58, în zona localităţii argeşene Arefu. Măsura a fost luată pentru a permite intervenţia unui echipaj de pompieri, care acţionează pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie. Nu sunt anunţate alte drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.

Pe DN1 Braşov – Ploieşti valorile de trafic au scăzut, traficul auto desfăşurându-se acum fluent, în condiţii normale.

Pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa şi A4 Ovidiu – Agigea, pe DN39 (E87) Mangalia – Constanţa, DN5 (E85) Bucureşti – Giurgiu şi DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea – Piteşti se circulă, de asemenea, normal.