La doua ore de la deschiderea sedintei de tranzactionare Bursa de la Bucuresti se stabilizeaza pe verde.

Astfel, BET si BET-C au valoari apropiate de acela de la deschidere, cu un plus pentru BET-C care a ajuns la aceasta ora la o crestere de 7,76 procente, de la 5,93% cat inregistra imediat dupa deschidere.

BET se apropie de opt la suta sustinut fiind de cresterea puternica a unor companii precum Transelectrica sau SSIF Broker SA, care au inregistrat un salt de 15 procente, in cazul Transelectrica, respectiv 14,97% in cazul SISIF Broker.

In ceea ce priveste evolutia BET-FI, chiar daca aceasta s-a mai temperat, fiind in momentul de fata pe plus, cu o crestere de aproape noua procente, ramane in continuare cea mai mare reusind in acest fel sa recupereze din pierderile inregistrate saptamana trecuta.

Bursa de la Bucuresti deschide saptamana in crestere puternica, dupa ce saptamana trecuta a consemnat scaderi care au determinat chiar suspendarea sedintei de tranzactionare.

Spre deosebire de ultimele sedinte de tranzactionare, cand practic nu au existat ordine de cumparare, de aceasta data lucrurile par a sta cu totul altfel.

Ca urmare, indicii bursieri au crescut spectaculos in primele minute de la deschiderea sedintei de tranzactionare.

Astfel, indicele general al bursei, respctiv BET, a deschis in crestere cu mai mult de sase procente, urcand chiar pana la nivelul de 9,34% la aceasta ora.

Acelasi trend este mentinut si de catre indicele compazit BET-C, al celor mai lichide zece companii cotate la bursa, care, de la 4,92% cat se consemna dupa primele minute, a ajuns in momentul de fata la o crestere de aproape noua procente.

Totusi, oarecum surprinzator, cea mai mare crestere o are, pana acum, cel putin, BET-FI care a de pasit deja 14 procente, dupa ce a deschis in crestere cu peste 11%.

Vom reveni cu amanunte