Premierul Emil Boc i-a acuzat de ipocrizie pe parlamentarii opoziţiei care au început să vocifereze încă de la începutul discursului său privind moţiunea de cenzură, afirmând că aceştia „se agaţă cu dinţii” de pensiile de lux eliminate de Guvern prin angajarea răspunderii.

Încă de la primele cuvinte rostite de la tribuna Parlamentului de şeful Guvernului, parlamentarii opoziţiei au început să vocifereze, să fluiere şi să strige „Hoţii”, încercând astfel să întrerupă discursul premierului.

Unii dintre parlamentarii opoziţiei i-au adresat premierului şi cuvinte ca „Handicapatule”, „Marş de aici”, „Să vă fie ruşine”. Pe acest fundal sonor, premierul i-a acuzat pe parlamentarii opoziţiei care protestează astfel deoarece îşi pierd privilegiile şi pensiile „de lux”.

„Văd parlamentari din opoziţie care suferă pentru că şi-au pierdut pensiile de parlamentari. Asta este reacţia, huiduieli, vă agăţaţi cu toate puterile până în ultima clipă, cu dinţii de pensiile de lux. Plângeţi pe umerii pensionarilor obişnuiţi, dar daţi dovadă de ipocrizie”, a spus Boc.