Clienţii UPC din 12 oraşe vor avea, începând de mâine, acces la abonamentele Fiber Power 60 Mbps şi Fiber Power 120 Mbps. În timp ce primul abonament era deja disponibil pentru clienţii din Cluj-Napoca, Timişoara, Deva, Curtea de Argeş, Focşani şi Ploieşti, care beneficiau şi de abonamentul cu viteze de până la 100 Mbps, Fiber Power 120 Mbps este o premieră atât pentru aceştia, cât şi pentru clienţii din oraşele care completează lista: Bucureşti, Constanţa, Brăila, Galaţi, Roman şi Buzău.

„Lansăm în premieră cele mai mari viteze de download disponibile la acest moment pe segmentul rezidenţial – până la 120 Mbps. După investiţiile în reţea din ultimii 2 ani şi lansarea, în iulie 2010, a serviciului de Internet Business Fiber Power pentru clienţii companii, a sosit momentul lansării pentru segmentul rezidenţial. Un alt anunţ important pe care îl facem astăzi este legat de noua structură a portofoliului de abonamente Internet: vom oferi patru pachete de servicii Internet, toate cu numele Fiber Power”, declară Iulia Florea, COO UPC România.

„42% dintre români au acces la internet, iar 23% dintre aceştia au o conexiune broadband. Cifrele ne arată aşadar că piaţa locală de servicii Internet este departe de saturare”, adaugă Florea.

Clienţii UPC vor beneficia totodată şi de cea mai avantajoasă conexiune de internet wireless. Cu opţiunea Wi-Fi, aceştia au acces la Internet de mare viteză, fără cabluri, şi pot conecta la Internet mai multe calculatoare, precum şi orice alt dispozitiv wireless.

Abonamentele Fiber Power pot fi achiziţionate împreună cu un abonament de televiziune UPC.