După lansarea în premieră a serviciului de televiziune în format HD în România, precum şi a serviciului de DVR încă din 2008, UPC România revine cu o ofertă exclusivă. Începând cu 16 septembrie, abonaţii UPC pot viziona primul canal exclusiv 3D din România – High TV – ce emite 24/7, filme, emisiuni sportive, documentare şi muzică, toate în format tridimensional. Pentru a putea vedea conţinut 3D, clienţii trebuie să fie abonaţi la serviciile UPC de înaltă definiţie şi să aibă un televizor 3D.
 
”Acum, clienţii UPC pot experimenta toate avantajele universului digital, având în serviciile UPC cea mai buna alegere. Pentru prima datã în România putem vorbi de un pachet de servicii digitale în pas cu tehnologia oferind clienţilor noştri o experienţã unicã , fie cã vorbim de televizune digitalã cu toate aplicaţiile de ultimã generaţie 3D, HD, DVR, EPG, Control Parental etc, sau de cea mai mare vitezã de internet prin cablu de pânã la 120Mpbs vitezã care îţi permite acces instant la continuţ online,”  a declarat Severina Pascu, CEO UPC România.

Oferta de toamnă UPC se diferenţiază în funcţie de distribuţia serviciului de Internet Fiber Power de 60 Mbps şi 120 Mbps. Astfel, pentru Bucureşti, Bacău, Buzău, Constanța, Brăila, Galaţi, Roman, Focşani, Timoşoara, Deva, Curtea de Argeş, Ploieşti, Cluj Napoca şi Iaşi pachetele UPC sunt următoarele:

Pentru restul oraşelor, noile pachete UPC au următoarea structură:

Noile pachete sunt disponibile între 16 septembrie şi 31 octombrie 2011, pentru contracte de cel puţin 12 luni. La sfârşitul lui iunie, UPC avea 1.542.100 de abonamente, dintre care 1.124.300 de televiziune, 258.000 de clienţi de internet şi 159.800 de telefonie fixă.