Conflictul a fost sesizat în jurul orei 3.00 și s-a produs între mai multe persoane, în sectorul 6. Potrivit Poliției Capitalei, la fața locului au mers polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București

Doi bărbați au fost duși la spital. Unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, a murit, deoarece rănile erau mult prea grave. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul era Florin Mototolea, cunoscut drept Pian.

De asemenea, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Surse din anchetă transmit că Florin Mototolea ar fi fost omorât de membrul unui clan rival, pe o stradă din București. Scandalul ar fi pornit de la un joc de barbut iar principalul suspect este membrul clanului rival, poreclit Napi.

Ce spune Poliția Capitalei

Conform celor spuse de Poliția Capitalei, a fost sesizat printr-un apel la 112 un conflict între mai multe persoane în Sectorul 6.

„Miercuri dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a transmis Poliția Capitalei.