Alexandru Cumpănașu nu glumește. Unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra răpită, schestrată, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, vrea să candideze la alegerile prezidențiale. Mai mult, Cumpănașu a început să facă și promisiuni electorale. Pe o rețea de socializare, Cumpănașu le promite românilor bunăstare și eliminarea clanurilor mafiote.

“Mă găsești la mine pe pagina și o să fiu lângă tine, unde nu te aștepți și când nu te aștepți. Pentru că adevărul apare când nu se așteaptă nimeni.
Vreau să fiu Președinte pentru că vreau să trăim într-o Românie adevărată. Pentru că într-o Românie anormală nu poți fi fericit.
În România adevărată poți fi tu însuți.
Acum, România adevărată e un coșmar. Putem lupta nu pentru România idilică, ci pentru o Românie de care să nu ne aducem aminte doar pe 1 Decembrie. Dincolo de a fi un președinte muncitor, un președinte trebuie să fie om, să plângă, să râdă, să aibă curajul sa vorbească despre asta și să îndrepte Răul.
Pentru că în România unei jumătăți de adevăr, trăim cu toții într-o mare minciună.
#OriNoiOriEi

#112vreausatraiesc
#oromaniefaraclanuri”, este mesajul uluitor al lui Cumpănașu de pe o rețea de socializare.

Cumpănașu a ieșit la rampă imediat după ce s-a aflat că nepoata lui, Alexandra Măceșanu, a sunat la 112 după ce fusese răpită, sechestrată și violată în Caracal de monstrul Gheorghe Dincă.