La Litera au apărut în ultimii ani cărți emblematice ale universului literar – și vorbim aici de autori premiați Nobel, Goncourt sau Man Booker Prize precum Svetlana Alecsievici, Alice Munro, Eric Vuillard, Richard Flanagan– dar și cărți de non-fictiune care fac cinste oricărei biblioteci, cum ar fi atlase și enciclopedii de la National Geographic sau Dorling Kindersley, cele mai bune cărți de spiritualitate și self help ale momentului (Jay Shetty, Gândește ca un călugăr), cărți de sănătate (cele mai recente cărți ale mediumului medical Anthony William, cum ar fi Vindecarea ficatului), gastronomie (Gordon Ramsay, Nigella Lawson) sau călătorii. Cărțile pentru copii de la Litera mică sunt deja binecunoscute iar acum, de Black Friday, puteți cumpăra la cele mai bune prețuri cărți de povești, cărți cu tematică de iarnă sau de Crăciun, cărți cu jucării sau cu activități. 

Am făcut o selecție a celor mai dorite cărți de la Editura Litera pe care le puteți cumpăra la superprețuri în cele 3 zile de Black Friday, între 13 și 15 noiembrie, pe site-ul www.litera.ro

MALORIE, cel mai recent thriller al lui Josh Malernan, romancier american şi unul dintre cei doi solişti-compozitori ai trupei rock The High Strung. 

Un roman strălucit, incredibil de captivant… Împinge tensiunea şi teroarea până la limita suportabilităţii şi dincolo de ea.“ Daily Mail

Oferta de Black Friday: 24,95 lei, redus de la 49,9 lei 

https://www.litera.ro/malorie-afbb87

TREI ZILE, de Anders Roslund 

Oferta de Black Friday: 22,46 lei, redus de la 49,9 lei

„Unul dintre cele mai bune romane poliţiste ale anului, care îi va ţine cu sufletul la gură pe cititorii cei mai cultivaţi şi pretenţioşi, de la început până la sfârşit.”

https://www.litera.ro/trei-zile-afbb86

ZBOR ÎN TRECUT, de Kate Quinn 

Oferta de Black Friday: 22,46 lei, preț redus de la 49,9 lei

„Este o poveste palpitantă despre prădător și pradă, despre exces și căință, dar mai ales despre puterea de neclintit a adevărului. Un real triumf!“ Pam Jenoff, autoarea bestsellerului Povestea unui orfan

https://www.litera.ro/zbor-in-trecut-afbm110

POVESTEA MEA, de Michelle Obama

Autobiografia fostei prime-doamne a statelor unite ale americii – sinceră, puternică, fascinantă. O carte-eveniment, care a cucerit cititorii din toată lumea! 

Oferta de Black Friday: 19,96 lei, preț redus de la 49,9 lei

În această carte, pentru prima dată, Michele Obama descrie primii ani ai căsniciei sale, când încerca să găsească echilibrul între carieră și ascensiunea rapidă în politică a soțului ei. Ne dezvăluie detalii intime din discuțiile pe care le-au purtat înainte de candidatura lui Barack Obama la președinție și impresii despre rolul pe care ea l-a jucat în campania lui electorală, ca o figură populară, dar și foarte des criticată. Cu un stil narativ grațios, presărat cu umor și o sinceritate neobișnuită, Michelle Obama ne oferă o poveste vie din culisele vieții ei, relatând secvențe neștiute despre lansarea istorică a familiei ei pe scena internațională, precum și din viața lor ca familie prezidențială, de-a lungul celor opt ani spectaculoși petrecuți la Casa Albă – în care și-a descoperit propria țară, iar America a descoperit-o pe ea.

https://www.litera.ro/povestea-mea

VINOVAT FĂRĂ VINĂ, de Agatha Christie – cel mai vândut scriitor al tuturor timpurilor, cu peste 2 miliarde de exemplare vandute și carti traduse în peste 100 de limbi!

Oferta de Black Friday: 15,96 lei, preț redus de la 39,9 lei

În timp ce execută pedeapsa pentru uciderea mamei sale – o crimă pe care nu a comis-o, după cum susține el –, Jacko Argyle moare de pneumonie în inchisoare. Doi ani mai târziu, un bărbat care suferise o amnezie își face apariția pe neașteptate și confirma alibiul lui Jacko. Se pare că tânărul era de fapt nevinovat… iar adevăratul ucigaș face parte din familie. Suspiciunea cade acum pe fiecare dintre ei…

https://www.litera.ro/vinovat-fara-vina

ATLAS ILUSTRAT PENTRU COPII

Oferta de Black Friday: 29,72 lei, preț redus de la 84,90 lei

Din înghețata Antartica la pădurile tropicale luxuriante din Brazilia și la deșerturile uscate și fierbinți ale Africii, iată o lume minunată care așteaptă să fie descoperită! 

Atlasul include poster de mari dimensiuni cu harta lumii. 

https://www.litera.ro/atlas-ilustrat-pentru-copii

DESCOPERĂ LUMEA. ȘTIINȚA – un set educațional care conține: enciclopedie, carte cu autocolante, planşă de perete, jucărie solară 

Oferta de Black Friday: 39,96 lei, preț redus de la 99,90 lei

Descoperă fascinanta lume a științelor naturale – chimia, biologia, fizica – prin intermediul acestui set educativ pe înțelesul copiilor, bogat în informații și ilustrații captivante.

https://www.litera.ro/descopera-lumea-tiin-a

La această ediție Black Friday, editura Litera îi răsplătește pe iubitorii de cărți cu… și mai multe cărți. Așa ca, la fiecare coș de 149 lei, pe lângă transportul gratuit, Litera oferă și o carte cadou, în fiecare zi alt titlu! Așadar, în funcție de ziua în care plasați comanda pe litera.ro, puteți avea surpriza să primiți în colet cărți cadou precum Rebecca de Daphne du Maurier, Trei zile de Anders Roslund, Cele șapte surori. Povestea Maiei de Lucinda Riley, Totul pentru dragoste de Kristin Hannah, dar și cărți pentru copii, cum ar fi colecția de 10 volume Disney Hachette. 

Așadar, aveți trei zile de festin literar, trei zile în care vă puteți permite orice extravaganță în materie de cărți. Nu uitați că se apropie și sărbătorile de iarnă și, cum cartea a fost dintotdeauna cel mai frumos cadou, acum este și momentul potrivit pentru surprizele de ascuns în ghetuțe sau de pus sub bradul de Crăciun.