Motiv de bucurie pentru fanii serialelor turcești pentru că, începând din 11 iunie, în fiecare joi și vineri, de la ora 22:00, telespectatorii vor putea urmări noi episoade ale producției “Patria mea ești tu”, ce îi are în distribuție pe doi actori foarte iubiți de publicul din întreaga lume: Halit Ergenc și Berguzar Korel.

Adevărul istoric se împletește cu drama intimă, romanțată, a personajelor principale

Serialul a cucerit milioane de fani cu o poveste de iubire care se dezvoltă într-un context istoric dramatic. Reamintim că acțiunea producției se desfășoară în timpul Războiului de Independență al Turciei, Halit Ergenc interpretând un erou național al Turciei, pion important în conflictul dintre Turcia și Grecia, și unul dintre oamenii de încredere ai lui Mustafa Kemal Ataturk.

Adevărul istoric se împletește cu drama intimă, romanțată, a personajelor principale, coșmarul războiului, schimbările sociale și politice dramatice ale acelor vremuri supun la grele încercări dragostea dintre Cevdet (Halit Ergenc) și Azize (Berguzar Korel). Personajul interpretat extraordinar de Halit Ergenc devine un erou tragic, păstrând un secret tulburător, pentru bine poporului sau, și înfruntând ruinarea familiei sale.

Nu pierdeți începând din 11 iunie, de la ora 22:00, în fiecare joi și vineri, noi episoade ale serialului “Patria mea ești tu”, cu Halit Ergenc și Berguzar Korel, la Kanal D.

Telespectatorii vor putea urmări ultimul episod al serialului “Familia Medici: Conducătorii Florenței”, vineri, 5 iunie, de la ora 22:00, la Kanal D.