"Superman, Spiderman sau Batman" a fost unul dintre cele 15 titluri aflate pe lista nominalizărilor la categoria Scurtmetraj european. Toate cele 15 titluri au intrat în cursa pentru Premiile Academiei Europene de Film după o nominalizare obținută la unul dintre cele 15 festivaluri aflate în parteneriat cu EFA.

Superman, Spiderman sau Batman spune povestea lui Aron, un băieţel de cinci ani, care, împreună cu tatăl său, porneşte într-o dimineaţă pe un drum la capătul căruia doreşte, asemenea eroilor din benzile desenate, să-şi salveze mama bolnavă de inimă. Scurtmetrajul a fost filmat în întregime în Cluj Napoca, cu o echipă locală.
În palmaresul de premii al filmului se mai află, printre altele, și trofeul obținut în aprilie 2012 la Aspen Shortfest, cel mai prestigios festival de gen din SUA. Filmul a mai fost premiat și la Valladolid, Munchen, Manhattan Shorts. Superman, Spiderman sau Batman este al doilea titlu produs de Libra Film premiat la EFA. În 2009, lungmetrajul Katalin Varga (r. Peter Strickland) a primit distincția pentru Descoperirea europeană a anului.

Filmul va putea fi vizionat integral pe blogul personal al regizorului Tudor Giurgiu tudorgiurgiu.ro, începând din această seară.

Superman, Spiderman sau Batman este o producție Libra Film Productions, co-finanţată de Centrul Naţional al Cinematografiei, Zenith Media şi realizată cu sprijinul Digital Cube.