Tragedie fără precedent la Iași. Un psiholog a fost găsit spânzurat în biroul său. Colegii săi ar fi intrat în alertă după ce mai mulți pacienți programați la constulație nu au reușit să de-a de bărbat în niciun fel.

Este vorba despre un psiholog de la Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Institutului de Psihiatrie “Socola” din Iaşi. Acesta și-a pus capăt zilelor chiar în biroul său.

Potrivit ultimelor informații, psihologul s-a prezentat la locul de muncă în cursul zilei de marți, la orele prânzului. Colegii acestuia susțin că psihologul nu i-ar fi salutat, închizându-se apoi în birou său.

Mai mulți pacienți erau însă programați la cabinetul său la constulație, însă psihologul era de negăsit, în ciuda apelurilor repetate ale angajatei de la recepţia centrului. În final, după lungă căutări, bărbatul a fost descoperit de unul dintre colegii săi care se afla într-un cabinet alăturat.

Motivul care ar fi dus la sinucidere 

Imediat, acesta a alertat autoritățile, iar un echipat SMURD a ajuns la fața locului. Din păcate, aceștia au fost nevoiți să îl declare pe bărbat decedat.

În ceea ce privește motivul care ar fi dus la un astfel de gest inexplicabil, colegii bărbatului susţin că acesta ar fi fost afectat în ultima perioadă de probleme de sănătate ale unuia dintre copiii săi, acesta fiind un factor destul de sensibil pentru psihologul ieșean.

În acest context, mai mulți polițiști, dar și procurori  s-au deplasat la Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola din Iaşi şi au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele clare pentru care bărbatul a recurs la gestul suicidar.