Telestar 1 din Bucureşti va intra în grila RCS & RDS, conform reprezentanților postului tv S SRL a solicitat în ședința CNA de astăzi modificarea zonei de difuzare.C. TELESTAR DIFFUSION într-una internațională pentru televiziunea Telestar 1 din București.

„Avem solicitări din alte țări, inclusiv Italia. De asemenea, cabliștii din Republica Moldova au solicitat sa ne retransmită, dar noi nu putem retransmite dacă nu avem avizul CNA”, au precizat reprezentanții postului. „Suntem în must-carry și de bucurăm că vom intra la RCS & RDS. Acesta este un motiv de încurajare nemaipomenit și ne va ajuta să ne sporim eforturile, pentru a face un lucru cât mai bun”, au mai precizat reprezentanții Telestar 1, care nu au explicat dacă televiziunea va intra în grila de cablu sau satelit (probabil va fi prin tv cablu digital) și nici data calendaristică la care televiziunea menționată va intra în grila operatorului RCS & RDS. 

Canalul este bilingv, în română și italiană. Televiziunea este subtitrată în limba română. Solicitarea a fost aprobată, cu un vot împotrivă. 

SURSA: HD SATELIT