Fourlis vrea să dezvolte, în România, o reţea de aproximativ 20 de magazine în următorii cinci –opt ani. Cel de–al doilea magazin din ţară va fi deschis în Băneasa Shopping City (1septembrie).

Totodată, compania elenă a obţinut şi drepturile de franciză pentru Bulgaria, unde vrea să deschidă, în acelaşi interval de timp, cinci magazine.

Drepturile de franciză pentru cele două pieţe au fost achiziţionate recent, în urma unui parteneriat încheiat de grupul elen cu retailerul britanic de îmbrăcăminte.

New Look deţine peste 1.000 de magazine la nivel mondial (Marea Britanie, Irlanda, Malta, Polonia, Ucraina, Orientul Mijlociu, Singapore, Rusia etc.). Compania Fourlis a înregistrat o scădere serioasă a profitului net în primul trimestru al acestui an – 400.000 de euro, comparativ cu 5,6 milioane de euro în trimestrul I 2010.

Fourlis a anunţat, la sfârşitul anului trecut, că va investi 150 milioane euro în următorii ani pentru extinderea operaţiunilor din Grecia, Cipru, România şi Bulgaria.

Compania elenă a intrat pe piaţa românească în 1996, prin intermediul Genco Trade, importator şi distribuitor de produse electronice şi electrocasnice.