Carrefour isi continua expansiunea in Romania si anunta un nou proiect in Sibiu: proiect ce va fi finalizat in 2009.

Noul hypermarket Carrefour va fi parte integranta a unui centru comercial cu o suprafata de aproximativ 80.000 m2 si va dezvolta acelasi concept caracteristic Carrefour : totul sub acelasi acoperis, la cele mai mici preturi.

Carrefour Sibiu va fi pozitionat in sudul orasului, pe DN1 in cadrul centrului comercial deja existent, European Retail Park Sibiu. In plus, hypermarketul Carrefour si European Retail Park Sibiu sunt localizate pe DN1, drumul principal catre Sibiu la o distanta de oras ce poate fi parcursa atat pe jos cat si cu ajutorul mijloacelor de transport in comun.

Complexul comercial beneficiaza in prezent de un spatiu de inchiriere de aproximativ 50.000 m2 iar cu noul hypermarket Carrefour si extinderea galeriei comerciale, centrul comercial va ajunge in total la aproximativ 80,000 m2. Centrul comercial extins va oferi clientilor acces la unii dintre cei mai importanti agenti de retail care sunt in prezent pe piata din Romania si va deveni cea mai impunatoare si mai complexa destinatie comerciala din Sibiu.

Data: 5 februarie 2008

Sursa: Carrefour