Impact Developer & Contractor a intrat pe piaţa imobiliară din Iaşi prin achiziţia unui teren de 19.068 metri pătraţi.

Conform unui comunicat publicat vineri, tranzacţia marchează un pas înainte în strategia de implementare a standardelor de locuire Greenfield şi Luxuria în oraşe mari din ţară.

Proiectul sustenabil, încadrat în categoria clădirilor verzi

Terenul achiziţionat se află în Copou, una dintre cele mai căutate zone rezidenţiale din Iaşi. Pe suprafaţa terenului, dezvoltatorul va replica modelul ansamblului rezidenţial Greenfield, din Bucureşti.

Astfel, proiectul va fi unul sustenabil, încadrat în categoria clădirilor verzi, cu certificare BREEAM şi va include blocuri cu regim redus de înălţime, spaţii verzi ample, servicii ce permit locuire la standarde moderne.

Tranzacţia vine după ce, anul acesta, dezvoltatorul a început lucrările la cartierul Boreal Plus din Constanţa, ca parte a strategiei de extindere în oraşele mari din ţară.

Un prim pas de extindere în Iaşi

„O parte importantă a strategiei grupului Impact Developer & Contractor constă în extinderea şi promovarea standardelor de locuire Greenfield şi Luxuria Residence, atât în Bucureşti, cât şi în oraşele mari din ţară.

Suntem încântaţi să intrăm pe piaţa imobiliară rezidenţială din Iaşi prin achiziţia unui teren în una dintre cele mai bune zone ale oraşului, unde vom implementa unul dintre proiectele noastre de succes!

Această achiziţie este un prim pas de extindere în Iaşi, urmând ca în următorii ani să extindem şi să consolidăm prezenţa în Iaşi”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

Societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidenţiale

Cu o experienţă de 29 de ani pe piaţă, Impact Developer & Contractor SA este listată la Bursa de Valori Bucureşti.

De-a lungul activităţii sale, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidenţiale în Bucureşti şi în ţară, însumând peste 450.000 de mp construiţi şi peste 4.000 de unităţi livrate. Printre proiectele de referinţă ale dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa şi Luxuria Residence, ansamblu rezidenţial de lux cu Certificare BREEAM Excellent.

Ca parte a strategiei de extindere la nivel naţional, anul acesta, Impact a demarat construcţia unui proiect rezidenţial premium în Constanţa, Boreal Plus, care va include 18 vile şi 673 de apartamente în extindere pentru proiectul Boreal dezvoltat anterior.