Un celebru cântăreț din România, de urgență la spital! A fost infectat cu coronavirus. Situația este gravă

Jurnalista Mara Bănică a anunțat, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, că una dintre fiicele cântărețului de muzică lăutărească, Nelu Ploieșteanu, a declarat că tătăl său se află în stare gravă la spital și că este intubat. Ea a mai precizat că artistul are o saturație de 50%, plâmănii fiindu-i afectați în proporție de 70%.

„În urma cu 2 minute am inchis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploiesteanu. Este intubat in stare extrem de grava, bolnav de Covid, cu o saturatie de 50% si cu plamanii afectati in proportie de 70%. Acest mesaj este un strigat disperat al familiei catre medicii de la Floreasca, care in ultimele 24 de ore, stresati si obositi pe buna dreptate, nu au gasit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta.”, spune Mara Bănică.

”Puțină empatie”

Mara Bănică a continuat mesajul cu un apel la medici, rugându-i să aibă puțin empatie, chiar dacă ultimul an a fost unul de luptă continuă. Ea a mai precizat că puțină empatie și o vorbă bună pot schimba enorm starea de spirit a unui om.

”In astfel de momente, in care parintele tau se lupta pentru fiecare respiratie, ai vrea sa dai viata de la tine, doar ca sa traiasca. Dragi cadre medicale, va e greu de un an de zile in lupta voastra continua. Dar putina empatie si o vorba buna pot schimba enorm starea unui om. Va multumesc”, scrie Mara Bănică pe Facebook.

Sursă foto: INQUAM Photos, Virgil Simonescu