Momente critice pentru celebrul artist, Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo. Acesta a ajuns la Terapie Intensivă în stare gravă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul are comorbidități importante, iar medicii sunt rezervați cu privire la evoluția sa.

Mai exact, potrivit ultimelor informații, chitaristul de 61 de ani este în prezent în stare gravă, dar stabilă. Manegerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara a vorbit despre starea sa de sănătate. Se pare că artistul are și anumite comorbidități, iar medicii rămân încă rezervați.

„Chitaristul în vârstă de 61 de ani este în stare gravă, dar stabilă, susțin medicii. „Artistul Adi Bărar a fost internat in data de 23 feb 2021, acum două zile, venind prin serviciul UPU direct pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea lui este critică, dar stabilă. El a fost depistat cu COVID. Are comorbidități importante putem spune că starea lui este stabilă acum, el nu este totuși în afara oricărui pericol’, a precizat Raul Pătrașcu, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, potrivit spynews.ro.

În ceea ce privește problemele sale de sănătate, se pare că organismul artistului este slăbt, din cauza faptului că mai are și alte comorbidități, printre care și ciroză hepatică.

Trupa Cargo este îngrijorată

Tragicul anunț privind internarea lui Adi Bărar a fost făcut de colegii săi de trupă. Aceștia s-au declarat îngrijorați de starea de sănătate a acestuia și speră să treacă cu bine și peste acest lucru.

„Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!’, este mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Armand Bărar s-a născut pe data de 15 ianuarie la Timişoara și este fondatorul trupei Cargo, pe care a înfințat-o în anul 1985. La început, membrii erau Nae Tornotzi (voce), Adrian Bărar și Tavi Iepan (chitară), Tibi Gajdo (chitară bass), Dinel Tolea (clape) și Carol Bleich (tobe). Trupa rock a atins culmile succesului odată cu venirea în trupă a regretatului solist Leo Iorga.

Sursă foto: INQUAM Photos, Virgil Simonescu