Un angajat Microsoft a dezvaluit din greseala pe blogul sau personal informatii despre un update la programul Office Mobile, care va deveni disponibil de abia peste cateva saptamani, informeaza Infoworld.

Update-ul ar urma sa resolve o problema de compatibilitate care ii impiedica pe utilizatorii sistemului Windows Mobile 6.0 sa deschida fisierele create cu Office 2007.

Jason Langridge, angajatul diviziei Microsoft Windows Mobile din Marea Britanie, a anuntat ca Office Mobile 6.1 exista si a postat un link de unde putea fi descarcat. Compania de relatii publice a Microsoft a anuntat ca update-ul a fost postat pe acel site pentru a fi testat de angajati si ca existenta sa nu trebuia facuta publica. Noua versiune de Office Mobile urmeaza sa fie lansata in urmatoarele saptamani.

Pagina de unde putea fi descarcat, care a devenit inaccesibila, anunta ca update-ul permite vizualizarea si editarea fisierelor Word, Excel si PowerPoint create cu Office 2007. De asemenea, acesta va permite vizualizarea si dezarhivarea fisierelor .zip.

Sursa: Infoworld