Un bărbat a decedat şi partenera sa a suferit mai multe leziuni la nivelul membrelor şi coloanei lombare în urma unui accident de ATV petrecut pe Valea Iadului, la aproximativ un kilometru de Cascada Iadolina, au informat, sâmbătă, reprezentanţii Salvamont-Salvaspeo Bihor.

Potrivit sursei citate, patrula Serviciului Judeţean Salvamont-Salvaspeo Bihor, de la Postul Salvamont din Stâna de Vale au intervenit în comun cu o patrulă a Jandarmeriei Montane Bihor, un echipaj de descarcerare al ISU Beiuş, echipaje medicale SMURD şi SAJ la un grav accident de ATV, soldat cu 2 victime, produs pe Valea Iadului, între staţiunea Stâna de Vale şi satul de vacanţă Coada Lacului Leşu.

Date fiind leziunile grave raportate în apelurile iniţiale la SNAU 112, în zonă a fost dislocat şi un elicopter SMURD de la baza din Arad.

„Din păcate, ca urmare a unor leziuni grave, incompatibile cu viaţa, pilotul ATV-ului a decedat. Partenera acestuia a suferit mai multe leziuni la nivelul membrelor şi coloanei lombare şi a fost preluată de elicopterul SMURD. Ea va fi predată la UPU Oradea. Echipajele medicale au acordat asistenţă ţi altor două persoane, martori ai accidentului, aflate în stare de şoc”, au transmis cei de la Salvamont-Salvaspeo Bihor.