Candidatul USR-PLUS, Dan Barna, a postat pe Facebook două mesaje adresate atât electoratului și susținătorilor cât și oamenilor din secțiile de votare.

„Noi nu avem primari sau oameni în structurile statului, așa că mobilizarea noastră a fost către public, către oameni”, spune un oficial al campaniei lui Dan Barna. Lideru USR-PLUS a dat un mesaj pe Facebook prin care a cerut mobilizare în aceste ultime ore. ”Sunați-vă prietenii!”, le-a amintit Barna ieri.

Pe de altă parte, în mesajul adresat către cei prezenți în teritoriu, Barna afirmă că diferența între el și Viorica Dăncilă poate fi foarte mică. Trebuie să nu se lase descurajați dacă primele exit-poll-uri o vor da pe candidata PSD în avans, pentru că aceste cifre de la ora 21.00 nu conțin procentele disaporei și nici voturile din ultimele ore.

„Lupta e foarte strânsă, se poate ajunge la o diferență de mii de voturi, vă rog aveți grijă de fiecare vot!”, le-a transmis Barna, cerându-le să fie atenți.

În tot acest timp, liberalii se pregătesc de un succes mare la alegeri, după ce actualul președinte Klaus Iohannis ar putea să termine primul tur cu peste 40%.

„A venit momentul, după 30 de ani, să îi trimitem la lada de gunoi, să îi călcăm în picioare. Sunaţi-vă prietenii, colegii, familia”, a spus Rareş Bogdan într-un clip live pe Facebook.

Liberalii consideră de asemenea că rezultatul din diaspora va fi unul crucial pentru lupta dintre Dăncilă și Barna.

„Dacă între cei doi vor fi maximum 4 procente diferenţă, Barna intră în turul doi”, spunea un liberal.